Trofeu La Salle

Dissabte 13 de maig a La Salle. El crono serà manual i piscina 25m.

10:00 h. : iniciació, pre-benjamí i benjamí

17:00 h.: aleví, infantil, junior i absoluts

Circular |Sèries | Fotos | | Fotos A. Siquier | Resultats

Aconsegueix mínima per el C. d’Espanya Aleví

Francette Gómez

100 braça

(01:24.06)

Enhorabona!

18 respostes
  1. Xim
    Xim says:

    Enhorabona Francette per la teva primera mínima nacional amb el Club.
    Segur que no serà sa darrera 🙂

    Respon
  2. Xim
    Xim says:

    Enhorabona a tots/es els nostres nedadors/es per la vostra participació i esforç al Trofeu.
    A sac @cnpalma 🙂

    Respon
    • Calamar
      Calamar says:

      La verdad que en el mastbal también se nota. se respira un ambiente mucho más deportivo y relajado. Gracias!

      Respon
      • Pop
        Pop says:

        Llavors tots contents!!

        La nedadora Francette Gómez serà una nedadora amb llicència amb el Club Natació Mastbal fins al 31 d’agost. Això està molt clar
        La nedadora esmentada, per decisió pròpia, entrena des de fa alguns mesos al Club Natació Palma. Això també és clar
        La nedadora FGC, en el Trofeu La Salle, va aconseguir una mínima per participar al Campionat d’Espanya Aleví al qual acudirà representat al Club Natació Mastbal. Molt bé!!
        Felicitar al Club Natació Mastbal per tenir a una nedadora que representarà al club en el Campionat d’Espanya Aleví. Enhorabona CN Mastbal
        Felicitar Francette Gómez per haver aconseguit fer la mínima en la prova de 100 braça. Enhorabona Francette!!

        …………………………………

        Respon
  3. Aquarius
    Aquarius says:

    Me parece una falta de respeto y desprecio hacia el Mastbal que publiquéis que una nadadora que aún tiene licencia con este club haya realizado una mínima nacional como nadadora del Palma.

    Respon
  4. Marga
    Marga says:

    Muy poca clase por parte del cn Palma publicando este tipo de información falsa. Solo conseguís crear polémicas innecesarias entre clubs. Sabéis de sobra que esta nadadora representa al mastbal hasta final de temporada y no al cn Palma cómo queréis hacer ver.

    Respon
  5. Mastbalera
    Mastbalera says:

    Las madres que cambian a sus hijas de club a media temporada ya saben a lo que se atienen. Las nadadoras No pueden cambiar de ficha hasta la siguiente temporada. Ya no es la primera vez que hace lo mismo. Si tantas ganas tenía irse al Palma habérselo pensado antes.

    Respon
  6. Xim
    Xim says:

    Bones tardes a tothom,
    m’agradaría poder fer uns comentaris sense que ningú es senti ofés.
    Al meu primer comentari a s’entrada s’objectíu pricipal es donar s’enhorabona a una nedadora que entrena amb el Club, al igual que faig amb altres nedadors/es. Probablement hauría d’haver especificat aquest punt (que entrena amb el Club) per evitar males interpretacions i que hagi persones que cerquin coses allà on no n’hi ha.
    Malament així, la resta de comentaristes que no ho han fet, haguéssin pogut felicitar a na Francette, ja que com be dieu, representarà al Mastbal a un Campionat Nacional i ha entrenat durant una part de sa temporada amb el Mastbal, però aixó només es sa meva opinió. Em sap greu que qualqúns donguin més importància a qüestions extradeportives que als fets aconseguits per qualque nedador/a.
    Aquarius, en cap moment hi ha una falta de respecte i menyspreu cap el Mastbal, crec que hauríes de lletgir be ses definicions d’aquestes paraules que empres abans d’escriurer-les, si vols, està clar.
    Marga, s’informació que hem publicat no és totalment falsa. Hi ha una nedadora que ha fet una mínima nacional i li hem donat s’enhorabona. Si tant defensau, i teníu raó, que és nedadora del Mastbal, per que no la felicitau i ho publicau a la vostra web? Només és una sugerència, peró pareix que es més fàcil, com tú mateixa díus, crear polèmiques entre Clubs. Per sort per aquí a jo no m’hi trobareu.
    Vull acabar diguent que, al igual que amb la majoría de Clubs, la nostra relació institucional amb el Mastbal és més que bona, i segur que farem feina perquè sigueixin sent així pel be de la Natació.
    Salut a tots/es 🙂
    Xim.

    Respon
    • Proswim
      Proswim says:

      Todos sabemos como el Palma se nutre en gran medida de nadadores captados de otros clubes más pequeños y que no trabaja por el bien de la natación balear como usted quiere dejar ver sino en beneficio propio.

      Respon
    • Ana
      Ana says:

      Que majos ,que le dais la enhorabuena a los que todavía no son del club
      Lo mas gracioso es que no es la primera vez que se os olvida poner lo que hacen los que sí son del club.

      Respon
      • MarioRS
        MarioRS says:

        Ana, tú opinas que lo más gracioso es que no es la primera vez que se olvidan de poner lo que hacen los que si son del club y yo opino que lo más penoso es que leyendo la cantidad de buenas noticias y buenos resultados de nadadores del club, que si se publican, no merezcan por tu parte ni un sólo comentario de felicitación, ni uno. Vergonzoso!!!!

        Respon
  7. Xim
    Xim says:

    Sr. Proswim, si usted quiere podemos tomar un café y debatir con tranquilidad sobre trabajar por el bien de la natación, por mi parte estaría encantado de poder intercambiar opiniones con usted.
    Saludos,
    Xim.

    Respon
  8. Montse
    Montse says:

    Te doy toda la razón Ana. Está claro que hay que hacer puntos con los nuevos fichajes. Y más pensando que los padres han amarrado la federación. No es la primera vez que se pone más atención a los que vienen de otro sitio que a los palmistas de la casa de toda la vida.

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *