Convocatòria d’ajuts per a esportistes de les Illes Balears

Remetem informació rebuda relativa a la convocatòria d’ajuts per a esportistes destacats de les Illes Balears perquè puguin millorar els seus mitjans d’entrenament i l’accés a les competicions durant l’any 2016.
El càlcul dels imports econòmics es basarà en els resultats esportius obtinguts durant l’any 2015, i en algunes excepcions, també en resultats vigents del 2013 i 2014 no celebrats al 2015 (veure bases).

La sol·licitud d’ajut o patrocini ha de ser tramitada pel mateix esportista o un representant autoritzat, tot i que part de la documentació presentada ha de ser convenientment certificada per la federació esportiva corresponent.

Les bases estan publicades al BOIB Nº 21 de 13 de febrer de 2016, i també estan disponibles a la web de la Direcció General d’Esports (http://esports.caib.es) i a la web de la Fundació per a l’Esport Balear (http://fundacioesportbalear.es).

Les sol·licituds s’han de realitzar preferentment via web: http://paeb.es, i lliurar al Registre de la Conselleria de Participació, Transparència i Cultura, en qualsevol de les seves delegacions o en qualsevol altre lloc dels que estableix l’article 38.4 de la Llei 30/1992 de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú.

Per a qualsevol dubte sobre l’ús de la web dirigir-se al 971 710 811 o al correu promocio@fundacioesportbalear.es

El període de sol·licitud va començar diumenge dia 14 de febrer i finalitza el divendres 4 de març de 2016 (ambdós inclosos).

0 respostes

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *