Crònica campionat d’Espanya màster

Aquesta és la crònica d’uns campionats d’Espanya de natació màster, de la participació de 9 nedadores i 4 nedadors del Palma, dels resultats obtinguts, de la experiència de viure quatre dies junts dins un ambient esportiu i, especialment, de fer una crida a pares i mares de nedadors del nostre club a afegir-se a la secció màster.

En qualsevol campionat hi ha moments per poder complementar la pràctica de la natació de competició amb la cultura i la gastronomia. No sempre tots junts, tot el temps; això forma part de la contribució esportiva i de l’ànim personal en cada moment. Viatjam també pel plaer d’aprofitar el temps en coses que també ens agradaden.
No vull obviar que la gastronomia asturiana és bona i variada, diferent a la nostra i, per tant, engrescadora pel fet de tastar coses noves. A més els preus són molt bons, i si ho juntam amb l’ànim de diversió després de l’estrès esportiu, ja vos podeu imaginar el resultat.

Per si hi ha socis del club que ho desconeixen, els màsters competim per categories d’edat, és a dir, amb gent del grup al que pertanyem. A partir dels 25anys, i en grups de 5 anys, es van produint les categories. En aquest campionat, el nedador major i la nedadora major, ambdós del C.N.Tenerife tenien més de 90 anys-

Hem vist moltes vegades a Mallorca, tant a la piscina del Palma com a piscines municipals socis i sòcies del club nedant molt bé, que podrien participar sense cap problema a qualsevol campionat. Simplement els mancaria una mica de tècnica i podrien augmentar el nivell de participació del club fàcilment i farien els viatges molt més divertits ( quan més són, més riuen). Parlam, en definitiva, de 4 dies a l’any, normalment la darrera setmana de gener, per fer el que ens agrada, en un ambient extraordinari i fugint de la rutina diària.
Quant a resultats, podem dir que quedar els 14 entre 154 clubs, amb tan sols 13 nedadors, i que tots han guanyat almanco una medalla, és per estar contents.

Crec que dins la competició han estat els relleus els vertaders animadors de cada jornada. Els relleus es formen amb la suma de les edats dels 4 participants a 31 de desembre de cada any. Nosaltres hem participat en categoria masculina en els de +280 anys, en la femenina en les categories +200 i +240, i en la categoria de mixtes en les edats +240 i +280.

Els resultats han estat:
4×50 estils mixtos:
+240 = medalla de bronze
+280 = medalla d’or

4×50 lliures masculins:
+280 = medalla de plata

4×50 lliures femenins:
+200 = cinquè
+240 = cinquè

4×50 estils masculins:
+280 = medalla d’or

4×50 estils femenins:
+200 = cinquè
+240 = medalla de bronze

4×50 lliures mixtos:
+240 = cinquè
+280 = medalla d’or

Bernat Ferrer

4 respostes
    • ramona
      ramona says:

      A veure si aconseguim que l’equip cresqui … necessitam joves, menys joves, homes i dones que sentin els colors del cnpalma i lluitin per ells com a ESPARTANS!!! no cal que facin bones marques, el que si importa és l’esperit CNPALMA. un poquet de cada un fa un molt global !!

      Respon
  1. jorge granados
    jorge granados says:

    Gracias Bernat, por esta magnifica cronica explicativa de lo que es ser masters y ambientadora para todos aquellos que quieran unirse a nosotros para engrandecer el grupo y dar mas nombre al CN.Palma.
    Gracias a todos los que fueron a Gijon, por su saber estar, tanto dentro como fuera de la piscina, lo cual siempre ha de ser un referente para los demas,y por su esfuerzo acudiendo una vez mas a esta cita annual. Y a los/las que por distintos motivos, no pudieron venir, animos que habra mas campeonatos
    Mi enhorabuena mas sincera por los resultados obtenidos, tanto individualmente como colectivos, que han sido comentario general de bastantes competidores de otros clubes.

    Respon

Comenta l'entrada

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *